Valuta:
Welkom bij Cosplaymiu!     Aanmelden  or  Registreren   | FAQ | Contact | België

Voorwaarden voor gebruik

Welkom bij be.cosplaymiu.com. Onder voorbehoud van de kennisgevingen, voorwaarden en bepalingen uiteengezet in de volgende overeenkomst, onze website kan zorgen voor een uitstekende dienstverlening aan u. Daarnaast moet je aan de regels, richtlijnen, beleid, bepalingen en voorwaarden van toepassing zijn op dergelijke diensten voor u ze gebruikt. be.cosplaymiu.com behoudt zich het recht voor om deze Site en deze te wijzigen voorwaarden en bepalingen op elk gewenst moment.

Voordat u verder gaat, lees dan de na overeenstemming vóór benaderen, te bekijken of op andere wijze gebruik van de site geeft uw akkoord met al de bepalingen en voorwaarden.

Gij zult niet uploaden, distribueren of anderszins via deze site te publiceren voor Content, informatie of ander materiaal dat (a) alle bugs bevat, virussen, wormen, val deuren, Trojaanse paarden of andere schadelijke code of eigenschappen; (b) lasterlijk, bedreigend, lasterlijk, obsceen, onfatsoenlijk, pornografisch, discriminerende of kunnen aanleiding geven tot enige civiel-of strafrechtelijke aansprakelijkheid in het kader van de wetten van de VS of de wetten van een ander land die van toepassing kunnen zijn, of (c) schendt of op de auteursrechten, patenten, handelsmerken, servicemerken merken, handelsgeheimen of andere eigendomsrechten van een persoon. be.cosplaymiu.com kan u een account identificatie en wachtwoord om u in staat om toegang te krijgen en gebruik maken van bepaalde gedeelten van deze Site. Elke keer dat u gebruik maken van een wachtwoord of identificatie, wordt u geacht gemachtigd om toegang te krijgen en gebruik maken van de Site in een wijze die strookt met de bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst, en be.cosplaymiu.com is niet verplicht om de bron van een dergelijke toegang te onderzoeken of gebruik van de Site.

Door het accepteren van deze Gebruiksvoorwaarden door uw gebruik van de Site, verklaart u dat u 18 jaar of ouder zijn. Als je jonger bent dan 18 jaar kunt u met deze Site alleen onder toezicht van een ouder of wettelijke voogd. Onder voorbehoud van de bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst, be.cosplaymiu.com verleent u hierbij een beperkte, herroepbare, niet-overdraagbare en niet-exclusieve licentie voor toegang tot en gebruik maken van de Site door het weergeven van het op uw Internet-browser alleen voor het doel van winkelen en niet voor commercieel gebruik of gebruik voor rekening van derden, andere wijze dan expliciet toegestaan ​​op grond van be.cosplaymiu.com op voorhand. Elke overtreding van deze Overeenkomst zal leiden tot de onmiddellijke intrekking van de vergunning op deze paragraaf zonder kennisgeving aan u.

Tenzij uitdrukkelijk toegestaan ​​door be.cosplaymiu.com bij voorbaat, alle materialen, met inbegrip van afbeeldingen, tekst, illustraties, ontwerpen, iconen, foto's, programma's, muziek clips of downloads, videoclips en schriftelijke en andere materialen die deel uitmaken van deze Site (gezamenlijk, de "Inhoud") zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. U mag geen enkel commercieel gebruik van een van de informatie die op de site of het gebruik van de Site ten behoeve van een ander bedrijf. be.cosplaymiu.com behoudt zich het recht voor om diensten te weigeren, rekeningen, en / of annuleren van orders in discretie, met inbegrip van, zonder beperking, als be.cosplaymiu.com van mening dat de gebruiker de toegepaste wetten of schadelijk is voor Wigsbuy belangen. Je mag niet reproduceren, distribueren, weer te geven, te verkopen, te verhuren, over te dragen, er afgeleide werken van, vertalen, wijzigen, reverse-engineeren, disassembleren, decompileren of op andere wijze misbruik maken van dit Site of enig gedeelte daarvan, tenzij uitdrukkelijk toegestaan ​​door be.cosplaymiu.com schriftelijk.

U bent als enige verantwoordelijk voor alle toegang tot en gebruik van deze site door iedereen met behulp van het wachtwoord en identificatie oorspronkelijk aan u toegewezen of een dergelijke toegang tot en gebruik van deze site is eigenlijk door u gemachtigd, met inbegrip van zonder beperking, alle communicatie en uitzendingen en alle verplichtingen (met inbegrip van maar niet beperkt tot financiële verplichtingen) die worden gemaakt door middel van dergelijke bezoeken of gebruiken. U bent zelf verantwoordelijk voor de bescherming van de veiligheid en vertrouwelijkheid van het wachtwoord en identificatie aan u toegewezen. u zult onmiddellijk op de hoogte be.cosplaymiu.com van elk onbevoegd gebruik van uw wachtwoord of identificatie of enige andere inbreuk of dreigende inbreuk op deze site's security.